Openingstijden van 8:30 tot 20:30 uur.
Met deze kaart heb je toegang tot al het openbaar vervoer van Barcelona : metro, bus en tram in Barcelona en zone 1 van de regionale treinen (Rodalies de Catalunya) en zone 1 van de stadstreinen Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
De kaart is geldig voor opeenvolgende dagen vanaf het moment dat je de kaart voor het eerst gebruikt voor de gekozen aantal uren.
Je aankoopvoucher is een jaar lang geldig en je kunt het inwisselen bij aankomst op de luchthaven of bij de VVV-kantoren in de stad.
De prijs van de Barcelona Card varieert tussen de 45 en.Laatste update:, wat kost de Hola BCN!Update : de Hola BCN!Aerob├║s die vanaf het vliegveld naar Barcelona gaat is niet inbegrepen op deze kaart en heeft een apart tarief.In Barcelona : je kunt je kaarten eenmaal in Barcelona kopen bij een van de vele kaartautomaten op de metrostations van Barcelona of bij de Punt TMB informatiebalies (op metrostation Diagonal, Universitat en La Sagrera).VVV-kantoren op de luchthaven (Terminal 1 en Terminal 2) of in de stad.Tot slot, wilde ik dit even als laatste benadrukken.Travelcard gebruiken, je kunt je Hola BCN!
Travelcard en hoe werkt het?
Verschil tussen Hola BCN!
Travelcard op verschillende manieren kopen: Online : als je je kaart online bestelt dan moet je je aankoopvoucher bij aankomst wisselen voor een echte travelcard bij.
Deze toeristen kaart is dus alleen aan te raden als je gebruik gaat maken van alle kortingen en gratis bezichtigen die worden aangeboden.Van gratis T-shirts tot gratis DVD's en van gratis cadeaus naar gratis proefmonsters.Travelcard was eerst enkel te gebruiken bij volledige (aaneensluitende) dagen, maar werkt sinds kort in urenvorm.Bij alle steden buiten zone 1 geldt de Hola BCN!Voor 96 uur: 28,80, voor 120 uur: 35,40, hola BCN!Een complete overzicht van de zones per stad vind je hier.Je kunt je kaart dan gelijk gebruiken voor in de metro en trein naar Barcelona of voor in de buslijn.