reis winnen 2018

De regie van It wie op in simmerjûn is in handen van Jos Thie, vaste regisseur bij Pier21 en beamer scherm maken de man achter de grote 2018-productie De Stormruiter.
Leden: 15,- / Niet-leden: 17,- / CJP-Tot 16 jaar: 10,- bestel UW kaarten VIA DE bestelkaart OF VIA DE button Steven Kazan promo geweest: Steven Brunswijk- Van slaaf tot meester TRY-OUT/theaterkick -.
Jan Arendz tourde recent succesvol door de provincie met Bokwert.
Denner Trio (NNO klassiek -.Het zou mooi zijn wanneer juist Hetty kon zien hoe handig hij zich hier doorheen slaat!Tickets, festivaltickets, voetbaltickets, registreer en win tickets en meer.Een op Joodse volksliederen geïnspireerd werk van Max Bruch.Een groep ervaren muzikanten met een nieuwe en verrassende sound.Steven Brunswijk.a.Hij creëert zijn eigen muzikale wereld met eigen composities: een mengeling van neoklassieke minimal, electronica en jazz, waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden.
Zo komt de zaak Ferdi.
Misschien kom je er op het eind van de avond achter dat als hij maar hard genoeg schudt, jij ook uit die fles maken met warm kraanwater boom valt.
En wie er gaat winnen, de beitel of de steen?Een feel-good programma vol interactie, magie en hél veel humor.Die zijn op een leeftijd dat ze allang niet meer op pad kunnen met Daniëls grote hobby, het draaiorgel.Na hun dood vermaken ze zich door het spelen van spelletjes met iedereen die ze ontmoeten. Maar Anna geniet nauwelijks van het spelen.Maar kan het ook?Zij sorteert de post aan de bar.Die laten zich echt niet in een hokje douwen!Bekend van het tv-programma De Braboneger Verkaast (avro-tros).