Deze afwijking is zeer minimaal en deze proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede en kwalitatieve scans te maken van het geboortekaartje.
Helaas kan er altijd een enkel luchtbelletje blijven zitten.
Een cadeaubon kan besteld worden via mailadres.En zijn erg how to make video games for android blij met het resultaat.Gezellig een avondje uit onder het genot van een hapje en drankje en het maken van een leuk schilderij!Albertina Graff van Lint, ik vond het heel leuk, gezellig goed verzorgd lekker relaxed en met een leuke dikke dame naar huis ik ga vast nog eens iets doen.Dit stoeltje heeft een half ronde rugleuning en heeft meer oppervlakte om het kaartje te plaatsen.
Ze zijn net als de normale stoeltjes wit afgelakt en voorzien van een prachtige opdruk van het geboortekaartje.
Ervaringen cursisten, maike Schmit 5 augustus 2016:We hebben een heerlijke avond gehad we hebben lol gehad en we hebben een hele mooie dikke dame mee naar huis genomen.
Het was super leuk!Leuke en gezellige meptaartje maken recept workshop met heerlijke taarten.Lieveheersbeestjes in het gras; wasco en ecoline.De kinderen leren dat er soorten lieveheersbeestjes zijn en dat het aantal stippen op de rug niet de leeftijd.Lieveheersbeestjes in de klas,.5 out of 5 based on 2 ratings.

Heb veel positieve reacties op mijn schilderij ontvangen.
Brenda Vredeveld, Ik ben erg enthousiast.