plastic armbandjes laten maken

Kijk voor meer informatie.
Als klap op de kado voor baby met naam vuurpijl wordt donderdag 2 februari de Bieb op School geopend in samenwerking met de bibliotheek Almelo.
Enkele leerlingen helpen ook bij het onderhoud van het monument Met vriendelijke groet, Werkgroep 4 mei Praat mee over toekomst Aadorp Heeft u ideeën over de toekomst van Aadorp?
Ook komt hier de kinderopvang.
S Avonds is er vogelschieten vanaf het terras.Wij rijden een route zonder snelweg maar met veel bochten.Het belooft weer een heel gezellige middag te worden!Eenmaal per jaar gaan ze gezamenlijk wat eten en wij kunnen niet anders zeggen dan dat deze club mannen zeer gemoedelijk en vriendelijk zijn.We willen op deze manier de dodenherdenking in Aadorp levend maken en houden.Werk aan het spoor voorjaar 2016 In het voorjaar is hard gewerkt aan het spoor bij Aadorp.Kom dan woensdagavond 1 maart naar het Aahoes en praat mee over de toekomst van ons dorp.
Het oud papier wordt opgehaald op zaterdag Zaterdag 30 januari is de laatste zaterdag van de maand en dan kunt u het papier weer aan de straat zetten.
Zo werken we samen aan een doorgaande lijn binnen het IKC. .
Want of je nu 4 of 12 jaar bent, voorgelezen worden uit je favoriete boek is heerlijk en ook nog eens erg leerzaam.Om.30 uur was het verzamelen op het kerkplein, waarna een lange stoet met autos vertrok richting Holten. .Zijn laatste klus is een groot speelhuis in groep 1, waar de kleuters veel plezier van hebben.De BingoBurendag is een feest voor jong en oud!De deelname is gratis en iedereen is van harte welkom!Grijp dan die kans en neem contact op!Ook moesten onderweg de totale leeftijd van alle leerkrachten van de Tweeklank worden geraden en moest worden geschat hoeveel krijtjes in de glazen pot zaten.Deze werkzaamheden zullen op een later moment moeten gebeuren.Beste motorrijders van Aadorp, 31 mei aanstaande is het weer zover.