parfum maken kinderfeestje thuis

Misschien heeft de eeuwenlang geïsoleerde ligging gezorgd voor veel eigens.
Uitgeverij: fdbck isbn: Prijs: 15,90 (geen geld voor zo'n boek) Brooklyn Bartender BB Culinair Journalist Carey Jones maakte dit dikke boekje met 300 trendy cocktailrecepten.
Het gerecht gefotografeerd door Deirdre Rooney, de ingrediënten, het keukengereedschap en de technieken in zwart wit met steunkleur getekend door Alice Chadwick.
Maar lees wat Marie, Jeanne, Anny en Ruth, respectievelijk grootoma, oma, moeder en schijfster over hun culinaire gesternte te vertellen hebben en je schuifelt timide naar de zijkant van de meute.
(WJ) Uitgeverij: Scriptum isbn Prijs: 22,50 Een nieuwe kijk op eten BB Anna Jones is een nieuwe hit.Daar begon ze de blog The Forest Feast.In het gebouw van de Huishoudschool, huist nu een herberg.Ook in dit boek zijn Yvette en haar man/fotograaf Oof weer in topvorm.Weg met die parkeerplaatsen van verlaten kantoorgebouwen.
Dukans uitleg is helder en niet ingewikkeld, al vind ik hem bij zijn recepturen ronduit slordig met chemische zoetstoffen en aroma's rondstrooien.
De instructies zijn helder en doelgericht.
Ik ben er in begonnen en kook nu al anders.
Heldere info geeft ze in een serie kadertjes met Meer Weten?, Geinige Weetjes, Let Op en Wist je Dit?Soms heel goed, soms net niet.Af en toe lijkt het allemaal te mooi om waar te zijn, al dat romantische.Dus Allez, gado gado zelf maken van ontbijt tot diner met dessert, Ching helpt je er doorheen.Dat wil zeggen absoluut natuurlijk.Ze leggen daarbij eerst uit wat de schrijvers destijds ongeveer bedoeld hebben en geven daarna hanteerbare aanwijzingen voor de kok van.Het is een breed bruikbaar boek, snel vormgegeven en met begrijpelijke indeling.Het boek over paddenstoelen is overigens een heruitgave uit 2008.Nee, maar allicht wel gezonder dan de oververhitte, smaakeentonige koekentroep die er uit de fabriek komt.

30 min extra tijd per feestje.
Uitgeverij: AmboAnthos isbn: Prijs: 20,00 Mood food, eat happy, be happy  B Goedele Leyssen leidt ons door de wereld van het humeureten.
Het is de bedoeling dat Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en Zuid-Afrika nog volgen.