Methode 3 Mac OS X 1, klik met je rechtermuisknop ergens op het bureaublad.
Browser app account, android downloaden inloggen back-up smartphone wifi tablet, zoekt u de block maken autocad betekenis van een computerterm?
Lettergrootte instellen voor Windows XP, Vista.
Je kunt nog wel gemakkelijk in het Configuratiescherm de lettertypen binnen Windows aanpassen: Grootte van het lettertype in Windows 10 creators update.
Hoe tevreden bent u met dit antwoord?Er verschijnt een menu.Ik heb het artikel geschreven groentehapjes maken 4 maanden op verzoek van (vaak oudere) mensen die moeite hebben het standaard lettertype te lezen.Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.Mist u een woord?Kies voor, aan persoonlijke voorkeur aanpassen, vervolgens voor.Op een laptop met Windows 7 kun je de touchpad gebruiken om met twee vingers de pictogrammen groter of kleiner te maken.
Vensterkleur, vervolgens, geavanceerde instellingen voor vormgeving, in onderstaand scherm.
De plaatjes en icoontjes worden dan altijd goed weergegeven!
Weergave en selecteer, kleine pictogrammen (of, klassieke pictogrammen in Windows Vista).
Grootte van het lettertype in Windows.2, pas de grootte van de pictogrammen aan met het schuifje.Per onderdeel kunt u de grootte van het lettertype aanpassen van bv 9 naar 10: In Windows XP en Vista is dit op een iets andere plaats (.Klik om de bijlage te bekijken onder aan de pagina op Weergeven.Typ het woord in de zoekbalk met de tekst Zoek hier in het woordenboek en klik of tik.

Hier kan je het percentage op 100 voor de beste weergave van Alexion CRM.
Een andere manier: selecteer een pictogram, druk op Control en gebruik je scrollwieltje van de muis om de pictogrammen te verkleinen.
Ga met de muis over.