kerstbrunch maken

Heb jij ook zin in een party?
We offer a maximum of comfort at moderate prices and are specialized in catering events for groups.
Referenties, meer referenties, vrijgezellenfeest inspiratie tips, de top 5 in vrijgezellenfeesten in Twente Je beste vriend gaat trouwen of je contact maken met mensen zus en je wilt een onvergetelijk vrijgezellenfe.
Lees meer, sinds 1966 is De Schaapskooi hét toneel van feesten en partijen. Durf jij de expeditie aan? .Onze keukenbrigade geeft aan elke klassieker wel een moderne twist.Leuk, leerzaam of gewoon gezellig bezig.Lees meer, bruiloft - gratis huwelijksnacht!Een fantastische huwelijksdag die zal worden afgesloten met een romantische huwelijksnacht in * WestCord Hotel Delft.Samen met je collega's genieten van een leuke dag of avond met een thema, activiteit, workshop en lekker eten.Wil je een tocht door de Twentse natuur of blijf je liever binnen met een verrassend themafeest, veel lol en opmerkelijke uitspattingen van je familie.U kunt zich individueel inschrijven, geen minimaal aantal gasten.
Wat mag je verwachten?
Dat merkten we al tijdens de voorbereidingen, alles is bespreekbaar, ze denken met je mee en kennen ook veel goede adresjes.In het hart van de Delftse Hout.Dan hebben wij een veel ideeën voor jullie personeelsfeest.Heb je de eer om de familiedag te organiseren?Of je nu een vrijgezellenfeest voor dames of heren moet organiseren, wij hebben altijd een leuke invulling voor jullie programma: Twente Games, High Wine, High Beer, 50 tinten grijs, zomaar een greep uit ons aanbod.We hebben voor de Schaapskooi gekozen omdat het zo'n leuke sfeer en uitstraling heeft, maar ook het gemak van een partycentrum.Schrijf je in via.Wil jij dit graag ontdekken,.