Op een driewieler gebruikt u uw stuur niet voor verse hamburgers maken uw evenwicht maar uitsluitend voor de juiste richting.
Dat is ook de reden dat u niet met uw fiets stil kan staan zonder met uw voet op de grond te steunen.
Deze driewielfiets geeft u tot 9 km per uur ondersteuning how 2 make money middels de elektramotor aangedreven door de Li-Po accu,.
Gewicht van de fiets inclusief de accu: Gewicht losse accu: 27,4 kg 2,35 kg, maximale belasting: 100kg Tandwiel achter: 5 versnellingen (13/28) / index Tandwiel voor: 42 tands / 170 crank Remmen: 2 stuks velgremmen (V-brakes) én daarvan is uitgevoerd met parkeerrem Framemaat: Standaard Junior.Vraag eens of u daarop een stukje mag rijden.U zult de kleine hersenen dit dus moeten gaan aanleren.Pas als gieter maken het zwaartepunt weer in het midden ligt kunt u recht gaan zitten. .Best wel vreemd dat naar voren vallen oplost wordt door naar voren te lopen. .Leverbaar in: - drie framematen.(afbeelding 1) Het stoppen: U hoeft uitsluitend te remmen.De kleine hersenen hadden u juist de kant op moeten laten sturen waar u naartoe moet.U blijft in beweging waardoor uw spieren en conditie op peil blijven, wat zeker niet gebeurt als u in een elektrische uitvoering gaat rijden.Deze website geeft u een beeld van de diensten die wij kunnen leveren.
Banden / wielen 20 inch 48 cm 20'.35 / rvs spaken en aluminium velgen.
Bel en vraag het aan ons.De fiets is leverbaar in twee ondersteuning uitvoeringen: Optie1.Hij/zij kan u hier zeker meer over vertellen.Kijk op de pagina met onze fietsles.Wij willen u daar bij helpen.Als u op onze website onverhoopt niet vindt wat u zoekt, neemt u dan (vrijblijvend) contact met ons op en laat u verrassen door onze snelle, vriendelijke en betaalbare service., technisch Beheer, als het gaat om het beheren van onroerend goed is het technische beheer het.Wat veel mensen zich niet bewust zijn is dat ze met het stuur tijdens het fietsen ervoor zorgen dat ze niet alleen de juiste richting uitgaan, maar ook hun evenwicht bewaren.Wij kunnen u dan zowel met het fietsen als met het vouwen advies geven Wij leveren dan af magazijn of af fabriek in Italië.Afhankelijk van uw wens kan hij met handgas met trapondersteuning of een combinatie van deze twee uitgevoerd worden.
Klik hier fietsles Pedalen met voetsteun Accu Boodschapenmandje # 3490 boodschappentas # 1252 Draagtas  # 3500 Trapper losse accu is los bij te bestellen # 4048.