db killer stiller maken

De reden om met een cabrio het dak dicht te snel brownies maken doen op een circuit is dan ook eerder de stroomlijn.
M6 is alert en reageert snel, ja die torsie stijfheid is wel degelijk achteruitgegaan.
Mijn kennis is mijn vader en die zijn kennis is een ingenieur van volvo die de laatste tijd veel in italie heeft gezeten bij Pininfarina.
Daarmee zal de SL een betere stijfheid hebben en dat zal met name in het bochtgedrag hard candy make up nederland te zien zijn.
Als je de electronica uitschakeld moet je zeker een goede rijder zijn wil je dit geweld in bedwang houden.Het brengt wel een ingewikkelder en zwaarder sluitmechanisme met zich mee.Als het aan BMW lag had ie er niet gekomen, maar door de vele zeurende klanten, moest BMW wel over de brug komen.De moeder van alle hedendaagse.In een eerdere comment heb ik ook opgemerkt dat de CLS geen cabrio versie heeft.De firma die vantegenwoordig de meeste plooidaken ontwikkeld en maakt.
Brute motoren in een veel te grote en zware auto bouwen, die bovendien aardslelijk is en met totally useless gadgets als ESP, parktronic etc.
Cabrios bouwen van coup├ęs?
@ Stylez: Om het nog wat duidelijker voor je te maken zal ik het wat simpeler voor je maken, wat ik bedoel met mijn [email protected] Turbopaultje: Ik moet toegeven dat de E-30 niet in mijn rij voorkomt, Ik heb de E-36 M3 (286 pk 321 pk) en E-46 M3 en E-39 M5 als vergelijkingsmateriaal.(maar maak je over mij geen zorgen ;-) ik vermaak me prima) wOoOdy ik ben volledig voor rede vatbaar maar je moet niet lullen over dingen die niet waar zijn.Dat scheelt dan 25 kg Vergeet wel niet de M6 een vierzitter is en de sl maar twee stoelen telt.Daarbij denk ik dat het hogere zwaartepunt(wat er toch echt is) meer nadeel geeft dan de eventuele stijfheid voordeel geeft.