Wij delen onze expertise graag en houden van wat we doen.
Dat kan met het maken van een boltaart maken recept zilveren collier. .
Lijkt het jou ook zo leuk om film maken kinderfeest een eigen zilveren ring met diverse zilver bewerkingstechnieken te gaan maken?
We proberen altijd binnen twee werkdagen te reageren.Winkel, op woensdagochtend van 9 tot.30u.Workshops op maat voor groepen, je kunt bij ons ook terecht met groepen.Lees meer, sieraden Workshop Zilveren hanger maken, in deze workshop verzin je een eigen hanger vorm: deze ga je zagen uit een zilverplaat en vervolgens vijlen en solderen. .De eerste les maak je kennis met de verschillende machines en maak je een klein leren portemonneetje.We plannen dan in overleg een geschikte datum, buiten de vaste workshops op de kalender.Al het gereedschap en de machines kun je dan gebruiken.
Dan is dit een leuke cursus om kennis te maken met het vak edelsmeden.
Dus heb je een vraag die tomatenpassata maken je niet zo snel kunt vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Je kunt ook bellen naar.We letten daarom goed op bij de keuze van leer en onderhoudsmiddelen.Daarna volgt de uitwerking in het uiteindelijke materiaal.We hebben geprobeerd alles overzichtelijk op een rijtje te zetten.Lees meer, sieraden Workshop Zilveren draadcollier met edelstenen of parels.Wil je met een wat grotere groep een workshop doen?

Thuis verder werken, met de aangeleerde technieken kun je meteen na de workshop of cursus thuis verder werken.
Zijn wij altijd aanwezig in het atelier van Leervermaak.
Handgemaakte leren producten gaan met goed onderhoud een leven lang mee.