Fotos met flits zijn tricky, zoals je kunt zien.
Maak je een foto met flits dan is je hoofd iets lichter door de licht-reflecterende deeltjes, maar niet zo erg als bij Perfect Resist.
Ook deze kleur is de beste match van de drie, vind.
Perfect Resist, conclusie: van tevoren was ik al bang dat de kleur te licht zou zijn, en dat is inderdaad helaas het geval.
Wanneer ik met mijn vingers over mijn voorhoofd veeg voelt het echt heel app cadeau geven met itunes tegoed glibberig vettig aan.Infinite Matt is fijn voor gemengde tot vette huidjes en Perfect Resist is overall niet zo heel goed, naar mijn mening.Ik hoef bij deze stick niet heel dik de plekken op de huid aan te stippen om alle oneffenheden weg te werken.Ik heb ook een gele ondertoon, dus ik hoop op een goede kleurmatch!Vooral bij mijn kin oogt de kleur wat smoezelig/grauw en te licht en te roze.
En kunnen jullie mij nog budgetfoundations aanraden voor de volgende review?
Ten derde moet de foundation bij je huidtype passen.
Het was al donker en daarom is deze foto ook met flits gemaakt.In het matglazen flesje zit 30 ml foundation en de prijs is 6,49.Het heeft eigenlijk geen beschrijving nodig, de titel omschrijft mijn ervaring met het product.Ik bespeur toch wel enige shine!De foundation is ineens niet meer how to make a good cv in word zo licht en lijkt bij mijn kin haast verdwenen te zijn.Perfect Resist is wat mousse-achtiger van structuur, het lijkt een stukje dikker en smeert daarom ook iets minder gladjes uit.Catrice Infinite Matt deze vloeibare foundation is oil-free en belooft de huid te hydrateren en glans in te dammen, en dat de hele dag lang (tot 18 uur).Mijn huidtype is vet.
De foundation bevat licht-reflecterende pigmenten, zorgt voor een egale en frisse uitstraling en zorgt dat je huid zacht aanvoelt.
Was de Infinite Matt foundation er maar in de kleur 050 deep bronze uit de Photo Finish lijn!