Stuur met de wenskaart een cadeautje mee.
Een handgeschreven kaart geeft een persoonlijke touch en scooter prijsvraag maakt het mogelijk om deze samen te voegen met bijvoorbeeld een zelfverzorgd cadeau.
Greetz heeft voor jou een zeer uitgebreide collectie wenskaarten samengesteld, bestaande uit verschillende merken, designs, vormen en maten.
Cadeau voor hem, zoek je een cadeau voor een vriend, je man, een kado voor je vader of cadeautjes voor andere belangrijke mannen in je leven?En tegenwoordig wordt zelfs Pasen aangegrepen om iemand te verrassen met een leuke gift of gadget.Klik hier om het werkblad te downloaden.En opeens weet je het weer!En is de ontvanger er toch niet blij mee, dan kan hij of zij het kado binnen 365 dagen ruilen.Hierop konden ze gericht, met hulp van mama of papa, minecraft intro maker het recept op invullen, collages maken of tekenen, en een pasfotootje bij konden plakken.Schort MET kookboek, voor een andere juf heb ik een schort gemaakt.Kies een kaartje van én van de Greetz designers, een wenskaart uit én van exclusieve wenskaartcollecties, of maak een eigen ontwerp.Wij snappen tenslotte heel goed dat mensen soms cadeau ideeën nodig hebben.Ik heb voor alle kinderen een standaard werkblad gemaakt en uitgedeeld.Of kies voor een volledig zelfontworpen fotokaart.Hieronder vind je een overzicht!



Maak je liever een eigen ontwerp?
Een flesje parfum, een bos bloemen en als je klein bent een zelfgeknutseld kado: wat heb jij je vader en moeder in de loop van de jaren allemaal gegeven met.
Als je op werkdagen voor 22:45 besteld en betaald, dan worden je cadeautjes nog dezelfde dag verzonden.We helpen je graag verder.Deze keer moesten de kinderen niet hun gegevens invullen maar wat ze van de juf dachten,.Ansichtkaarten, gevouwen kaarten, square kaarten 16,60 cm x 12,00.No worries, paniek is niet nodig.Daarop stonden een aantal vragen zoals ze in een vriendenboekje staan maar dan omgekeerd.

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.
Quadrijden, driften, high tea, blokarten, driften, circuit rijden, zweefvliegen, parachutespringen en veel meer.
Elk kind had zijn eigen bladzijde waar zijn of haar gerecht op stond, met een tekening die over eten gaat.